facebookstadion twiterstadion instagramstadion youtubestadion

Kongresni turizam

RESTORAN STADION:
Adresa: Zaplanjska 32
Mesto: Beograd
Poštanski broj: 11000
Država: Srbija
Telefon: +381 62 212 112
E-mail: info@restoranstadion.com
Web: www.restoranstadion.com
LOKACIJA:
10 km od centra grada
7 km od glavne železničke i autobuske stanice
24 km od aerodroma Nikola Tesla
OKRUŽENJE:
* GRAD
SADRŽAJ:
* Garaža
* WiFi
* Restoran
* Izložbeni prostor

Broj sala: 1 Najveća sala: 350

O EVENT PROSTORU

Restoran Stadion se nalazi u srcu Voždovca u okviru tržnog centra „Stadion“. U pitanju je ekskluzivan multifunkcionalan event prostor koji se može adaptirati i ugostiti klijente sa najrazličitijim željama. Event tim Restorana Stadion čine iskusni i odgovorni ljudi koji organizuju skupove poslovnog, ali i zabavnog karaktera. U Restoranu Stadion je moguće brzo i efikasno prilagođavanje potrebama klijenata, stoga se u restoranu mogu organizovati razne svečanosti, kokteli, prezentacije, seminari, poslovni ručkove i večere.

KONFERENCIJSKI KAPACITETI

Restoran Stadion je event prostor gde je moguće organizovati različite svečanosti, prezentacije, seminare, poslovne ručkove, poslovne večere, koktele… U pitanju je event prostor kapaciteta do 300 sedećih mesta, ali je pogodan i za drugačije postavke. Ukoliko je u pitanju postavka koktel ili pozorište, Restoran Stadion prima i do 500 osoba.

Prostorni planovi

TEHNIČKA OPREMA

Projektor, Projektno platno, Mikrofon, Ambijentalno ozvučenje, Obična rasveta, Dekorativna rasveta, Profesionalno ozvučenje

DODATNI SADRŽAJI I USLUGE

Game korner, Aperitiv bar, Lobi bar

VAŽNI DOGAĐAJI

Kongres UNIQA osiguranja, Doček Nove 2017. godine, 31.12.2016.

LOKACIJA

Restoran Stadion se nalazi na Voždovcu i udaljen 10 kilometara od centra grada, 7 kilometara od glavne železničke i autobuske stanice, a 24 kilometara od aerodroma Nikola Tesla.

GPS KOORDINATE

Restoran Stadion se nalazi prema GPS koordinatama na: 44.7751890000 (Širine / Latitude) 20.4903550000 (Dužine / Longitude)

ZADOVOLJNI KLIJENTI

Delhaize, Nestle, Carlsberg, Imlek, Wurth, Extreme Intimo, MUP Srbije, UNIQA osiguranje, Coca Cola, Dexy Co, Naxi radio, Eurobank, Ringier Axel Springer, Huawei, Konvar